Hulp nodig? Bel: 020 640 6912

beamerspecialist

Over ons

Alles voor uw presentatie

Beter, effectiever presenteren. Nieuwe media en apparatuur zoals o.a. touchscreens, beamers, narrowcasting, en grootformaat flatscreens bieden talloze mogelijkheden om uw boodschap nog beter over te brengen. Daarom bieden wij een totaalconcept voor bedrijfspresentaties - van de levering tot aan de complete installatie van AudioVisuele apparatuur binnen uw onderwijsinstelling, bedrijf of organisatie.  

Beamers en presentatieapparatuur

Binnen dit totaalconcept passen natuurlijk ook de juiste presentatiemiddelen. 
Wij leveren en installeren een zeer breed assortiment presentatieapparatuur en middelen, zoals beamers en flatscreens, die perfect aansluiten op uw wensen en eisen. 
Behalve de bekende beamers van Panasonic en Sony leveren wij ook top beamer modellen van, Optoma, Vivitek, Casio, BenQ, Digital Projection, Epson en Hitachi . Ook voor (interactieve) Flatscreens van diverse fabrikanten kunt u bij ons terecht. Vanzelfsprekend kunnen wij u op dit gebied geheel vrijblijvend adviseren. 

Naast beamers en projectoren is Adformedia ook leverancier van de interactieve whiteboards, Projecta projectieschermen, Kramer kabels en signaalverwerkingsapparatuur. 

Als onderdeel van Adformedia zijn wij reeds langer dan 17 jaren actief in Nederland en Belgie. Wil u meer weten over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?  
Neem dan contact met ons op.

Beamer Installatie Gemeente

© 2016 | Beamerspecialist 

Scroll To Top