Hulp nodig? Bel: 020 640 6912

beamerspecialist

5 sterren

AudioVisueel nieuws

Panasonic creëert 'showstopper' op ISE 2018
15 januari 2018

De afgelopen jaren is de 'showstopper' van Panasonic op ISE een vaste waarde geworden tijdens ISE. In de afgelopen jaren varieerden de demonstraties van live modeshows en sportwagens met projectiemapping tot en met 4K-roboticaschermen en magievoorstellingen met bewegende projecties.

Ook op ISE 2018 creëert Panasonic een show die iedereen gezien moet hebben: door de combinatie van uitvoerende kunstenaars, laserprojectietechnologie, 3D-mapping en tracking is het verschil tussen live acteurs en projectie volledig onzichtbaar.

Over de ‘showstopper’
Panasonic gaat een magische omsluitende projectiemapping presenteren die moeilijk te realiseren is met andere visuele technieken’, zegt Thomas Vertommen, European Product Marketing Manager van Panasonic. ‘Met laserprojectie kun je de aandacht van mensen vasthouden en objecten tot leven brengen met meeslepende, verhalende projecties.’

Samenwerking
Voor de voorstelling, ontworpen door Painting with Light, werkt Panasonic samen met Novaline, dat het materiaal levert voor onzichtbare projectieschermen. In combinatie met laserlicht van de Panasonic 3-chip DLP™-laserprojectoren (laserbeamers) zorgen die voor een zeer helder en realistisch beeld. Panasonic werkt ook weer samen met Blacktrax en Disguise (d3 Technologies). Zij verzorgen de tracking en de servertechnologie achter de livevoorstelling.

De showstopper van Panasonic is te zien in Hal 1, stand H20.

ga voor meer informatie over Panasonic Visual System Solutions naar http://nl.business.panasonic.be/visual-system/

© 2019 | Beamerspecialist 

Scroll To Top